Sunler Ky

1960- luvun loppupuolella isäni työskenteli kaihdinalan erilaisissa tehtävissä.

Hänen toimenkuvaansa kuului paljeovien, markiisien ja nostoseinien valmistaminen sekä muiden kaihdintuotteiden asennustoiminta ympäri Suomea. Oma ensikosketukseni kaihdinalaan tapahtui vuonna 1979, kun pääsin hänen mukaansa koulupäivän jälkeen asentamaan Porin sairaanhoito-oppilaitoksen sälekaihtimia.

Oppipoikana oleminen isäni rinnalla ei aina ollut helppoa, mutta ne arvot, jotka nuorelle miehelle opetettiin ovat edelleen toiminnan kivijalka. ”Se mitä luvataan, niin myös tehdään, ollaan rehellisiä, käyttäydytään fiksusti, ei jäädä ihailemaan lyöntiä.”

Tällä hän tarkoitti sitä, että työ pitää tehdä tehokkaasti ja kerralla kuntoon.

Kaihdinalasta tuli myös minun juttuni. Vuodesta 1986 olen työskennellyt monenlaisissa kaihdinalan tehtävissä eri kaihdinalan yrityksissä. Vuosikymmenten aikana myynti- ja asennustyöt eri puolilla Suomea ovat tulleet tutuksi. Monet hienot työkokemukset ja asiakkaiden positiiviset palautteet siivittivät Sunlerin alkuun vuonna 2007.

Olemme tänä päivänä ympäri Suomea toimiva auringonsuojauksen moniosaaja. Verstaamme sijaitsee Kankaanpäässä. Sunler Ky valmistaa, maahantuo ja myy kaihdinratkaisuja kotitalouksille, rakennusliikkeille, yrityksille, kunnille sekä muille yhteisöille.

Me osaamme ratkaista haastavimmatkin kohteet.

Meillä on laajat yhteistyöverkostot suunnittelijoiden, sähköalan toimijoiden sekä teline- ja nostinasiantuntijoiden kanssa.

Ota yhteyttä jo tänään!

Soita: 044 548 0008myynti@sunler.fi